MÖJLIGHETERNAS KALKYL

Njut när du är där, tjäna pengar när du inte är där.

På Prinshöjden erbjuds en unik möjlighet att äga sitt fjällhus och samtidigt tjäna pengar genom uthyrning. Med köpet följer ett avtal om uthyrning av huset under de perioder som ägaren inte nyttjar det. Uthyrningen sköts enkelt och professionellt av Kungsbergets gästservice och deras medarbetare.

Känner ni spontant för att åka en helg till stugan? Det är givetvis inga problem om den inte är uthyrd då. De veckor som huset inte används av er, tar Kungsbergets gästservice allt ansvar för att hyra ut huset och sköta all gästservice. Kungsbergets gästservice sköter då marknadsföring, bokningar, nyckelhantering, samt städning m.m.

Förutom den direkta intäkten som uthyrningen ger, kan man också förvänta sig en generell värdeökning på sitt hus. Nu ligger dessutom dessa hus i bästa läge, mitt i backen, i en av Sveriges mest expansiva skidorter.

Ägarkalkyl exempel

Beräknade intäkter enligt exempelkalkyl:

Resultat exempelkalkyl: 100 000 kr (Efter Kungsbergets serviceavgifter)

Detta exempel är baserat på Kungsbergets snitt-uthyrningsgrad av uthyrningsbar period. (December-April.) Vi har räknat med samma uthyrningspris som 8-bäddars lägenheter i Kungsberget. Det är dock troligt att dessa fristående nybyggda hus precis vid backen kommer få en stor efterfrågan, samt möjligen ett högre uthyrningspris

* Man får hyra ut för 40 000 kr per år skattefritt. Överskjutande intäkter beskattas med 30% som inkomst av kapital.

 

Nyfiken?

Ta kontakt med oss idag

Ansvarig mäklare
Gustav Björkman E-Post: gustav.bjorkman@fastighetsbyran.se
Tele: 026-24 99 58
Tele Mobil: 0708-400 03 31